YHDISTYS

Tervetuloa mukaan meidän aktiiviseen porukkaan!

Salon Seudun Käsityöläiset ry perustettiin kaikkien käsityöläisten yhdistykseksi. Rakkaudesta lajiin. Yhdessä on kivempi tehdä ja jakaa ajatuksia. Samalla saadaan mukavasti näkyvyyttä ja käsityöläisyyttä tunnetuksi. Yhdistykseen voi liittyä ihan kaikki käsitöistä kiinnostuneet, harrastelijat ja ammattilaiset. Yhdistyksen toiminnan painopiste on Salossa, mutta mukaan saa tulla ihan mistä vain. Toimintaa on monenlaista ja varmasti se oma tapa osallistua löytyy. Tai sitten vaan voi olla mukana tukemassa käsityöläisyyttä.


YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

HALLITUS

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja 2-4 jäsentä:

Riikka Viitanen (puheenjohtaja), Tarja Kankaansivu (varapuheenjohtaja), Kati Rautakorpi

TULE JÄSENEKSI

Oletko käsityöläinen? Vai muuten vaan kiinnostunut käsitöistä?

Liity mukaan Salon Seudun Käsityöläiset- yhdistykseen, niin saat ympärillesi aktiivisen käsityöläisten porukan.
Jäsenmaksu on 20 €/vuosi.
Yhdistyksessä pääset jakamaan ja oppimaan muilta käsityöläisiltä, voit myydä tuotteitasi, saada palvelusi näkyviin yhdistyksen myöhemmin avattavaan palveluhakemistoon. Tai ihan vain olla hengessä mukana levittämässä käsityöläisyyden ilosanomaa. Voit maksaa jäsenmaksusi suoraan verkkokauppaan alla näkyvän linkin kautta.

TERVETULOA MUKAAN!

Uusi Jäsenyys v. 2023

Haluan liittyä jäseneksi tähän käsityöläisten yhdistykseen ja maksamalla tämän jäsenmaksun se onnistuu. Samalla annan yhdistykselle luvan tallentaa maksun yhteydessä antamani tiedot (nimi, osoite, sähköposti) jäsenrekisteriin. Lisätietoja yhdistyksestä ja jäsenyydestä löytyy www.salosta.fi Tervetuloa mukaan!

20,00 €

    MITÄ HYÖTYÄ JÄSENYYDESTÄ ON?

    Yhdistyksessä on mukana paljon osaavia käsityöläisiä, jotka mielellään auttavat aloittelevia harrastajia. Ja jokaisellahan  on vähän erilaista osaamista, niin kyllähän sitä oppia tulee kokeneillekin. Samalla saadaan isompaa näkyvyyttä kaikille, kun yhdessä tehdään. Ja ehkä löydetään jopa yhteistyönä tehtäviä tuotteita tai tapahtumia.

    Yhdistys järjestää myös tapahtumia ja voidaan yhdessä osallistua myös isommille messuille.

    Yhdistyksen kautta voit myydä omia käsityöläistuotteita ja saada omat palvelut näkyviin yhdistyksen myöhemmin avattavaan käsityöläishakemistoon.